Evenimente : Concerte

KAL DAVID BAND

KAL DAVID BAND, duminica 10 septembrie 2017, de la ora 20:00, la Clubul Taranului.

“As grand master of the Bluesbreakers, many of you know me for my long tradition of hiring the best blues guitarists in the business and I am happy to count Kal David as one of the best… What a talent!” – John Mayall
——————————————————————————————
Nascut la Chicago, KAL DAVID si‒a format prima trupa in adolescenta, alaturi de Peter Cetera (ulterior voce si bass la Chicago). In anii 60 a scos doua albume pentru Columbia Records alaturi de trupa Illinois Speed Press iar la inceputul anilor 70 s‒a mutat la Woodstock unde a infiintat o noua trupa, celebra The Fabulous Rhinestones alaturi de care a lansat trei albume. Tot acolo si‒a cunoscut viitoarea sotie, Lauri Bono impreuna cu care s‒a mutat la Los Angeles, colaborand cu Etta James si Johnny Rivers. In 1981 il acompaniaza pe legendarul John Mayall (albumul Cross Country Blues apare insa abia in 1992). In fine, cu propria trupa Kal David Band canta saptamanal in China Club din Hollywood, acompaniind celebritati precum Stevie Wonder, John Entwistle, Larry Carlton, Joey Walsh, Brian Wilson, Stephen Stills, Paul Young. La inceputul anilor 90 se muta in Palm Springs si are propriul show de blues la KEZN Radio. De asemenea David este “vocea” extraterestrului cantaret Sonny Eclipse din Cosmic Ray′s Starlight Café din Walt Disney World.
Kal David va fi acompaniat de pianistul/compozitorul/aranjorul ADAM KLIPPLE (care a cantat si inregistrat cu Blood, Sweat & Tears, Lauryn Hill, Defunkt, Sun Ra Arkestra, Marc Ribot, John Medeski, Groove Collective si multi altii) si bateristul de origine romana LIVIU POP (care a cantat cu Hubert Sumlin, Sam Lay, Lucky Peterson, Mighty Sam McClain, Debbie Davis, Bruce Katz Band, Murali Coryell si multi altii), binecunoscut publicului de la noi.
——————————————————————————————
Pret bilet: 50 lei – Rezervari la tel. 021.310.8048
Biletele (in nr. limitat) pot fi achizitionate in avans de la bar si garanteaza loc la masa. In masura in care nu se epuizeaza, biletele ramase vor fi disponibile la intrare in seara concertului.