Locuri : Pets

Clinica Veterinara Armeneasca

Clinica Veterinara Armeneasca din Bucuresti – cabinet veterinar – cu pet shop, deparazitari interne si externe, consultatii si tratamente, investigatii paraclinice, analize de laborator, biochimie serica, biochimie urinara, examinari hematologice, examinari parazitologice, ecografie, radiologie,diagnostic rapid in boli contagioase, chirurgie generala, ortopedie, sterilizari, internari, servicii medicale de urgenta, traumatologie, consultanta si tratamente la domiciliu, servicii de ambulanta veterinara, consiliere in probleme de nutritie si comportament animal.
Clinica Veterinara Armeneasca a fost infiintata in 1993, printre primele clinici particulare din Bucuresti.
"Munca noastra are drept scop salvarea sanatatii prietenilor patrupezi si ajutarea proprietarilor acestora in procesul de intelegere a comportamentului animal. La randul nostru invatam, in fiecare zi, cat de nesfarsit este atasamentul prietenilor necuvantatori.
Cu cat ii cunoastem mai bine, cu atat dorinta noastra de a-i ajuta, in cel mai competent mod, este mai mare. Acesta este motivul pentru care personalul clinicii este intr-un process de continua perfectionare, participand la numeroase cursuri de specializare si schimburi de experienta cu colegi din alte tari.
De-a lungul anilor am depus toate eforturile pentru a utila clinica cu aparatura de cel mai inalt nivel. Am acordat intotdeauna toata atentia animalelor in suferinta, cu sau fara stapan".