Locuri : Kids

Copil Istet

Centrul Copil Istet din Bucuresti – centru after school – programul educativ din punct de vedere spiritual, intelectual, social, emotional si fizic. Organizeaza tabere si excursii, vizite la obiective de interes: muzee, Manastiri din zona, gospodarii traditionale romanesti, spectacole de teatru, circ, concerte, drumetii.
Copil Istet faciliteaza completarea orizontului spiritual al copiilor cu notiunile specifice traditiei pedagogice romanesti, oferind o indrumare atent coordonata de dascali instruiti si cu dragoste de copii, capabili sa cultive in mintea si sufletele elevilor notiunile si virtutile fundamentale sadite de Dumnezeu in chipul omului inca de la crearea lui.
Programul educativ urmareste dezvoltarea copilului din punct de vedere spiritual, intelectual, social, emotional si fizic.
Programul nostru vine in intampinarea nevoii parintilor care, fiind ocupati in timpul saptamanii pana la ore tarzii, sunt pusi in situatia de a opta intre bona, semiinternat, ”cheia de gat”, vecini ori bunici pentru supravegherea si instruirea copiilor – prescolari ori elevi.

Un program atent si corect pregatit, in concordanta cu varsta si necesitatile intelectuale si fizice ale copiilor, care tine seama de inclinatiile lor si de orientarea spirituala dorita de parinti ii va feri de pericolele strazii si anturajului negativ (fumat, droguri, sex, alcool, yoga, pornografie, secte, ateism, new-age, violenta si nivelarea gandirii etc.), dar si de dependenta de televizor si calculator.