Locuri : Food

Daily

Restaurantul Daily din Bucuresti – restaurant cu specific international, mexican si romanesc cu bar – organizeaza evenimente, nunti, cine romantice, seminarii, conferinte, team-buildinguri, cu salon nefumatori, cu semineu, karaoke.
Salonul principal, salon de 54 locuri pentru servire a la carte, mobilat elegant, se transforma intr-un salon de 120 locuri, ideal pentru organizare de nunti, organizare de botezuri sau organizare de evenimente speciale pentru Dumneavoastra.
Salonul cu semineu, salon situat la etajul restaurantului Daily – stilat, intim, cu o capacitate maxima de 60 de locuri poate gazdui petreceri private, organizare de seminarii, conferinte sau team-buildinguri.
Mica scena cu care acesta este prevazut, semineul si arhitectura interiorului vor garanta ambientul perfect pentru orice eveniment.
Barul Daily este locul ideal in care sa te relaxezi in compania unei cafele sau a unui cocktail spectaculos, in timp ce prietenii isi pot demonstra talentul cu ajutotul aparaturii Karaoke ultraperformanta cu care acesta este prevazut !
Capacitate: 240 de locuri.
Bar: 70 de locuri.