Evenimente : Teatru

Pensiunea Doamnei Olimpia

Pensiunea Doamnei Olimpia, marti, 25 octombrie 2016, de la ora 19:00, la Teatrul Elisabeta.

Tip spectacol: Comedie. Durata: 1h 30 min. Preturi bilete: 50 lei. Spectacol in scop caritabil.

Prin acest eveniment, organizația “Impreuna Creștem Valori“ își propune strângerea de fonduri pentru a crește accesul la educație în zona rurală.  Savuroasele personajele ale Pensiunii Doamnei Olimpia vor merge la război pentru a contribui la clădirea unei educații elementare mai bune.

comice, conflictele fundamentale și profunde ale fricii, foametei și frigului.

Nouă pensionare (patroana pensiunii-Olimpia, femeia de serviciu-Aneta, o dactilografă-Jeanine, o telefonistă-Nana, o croitoreasă-Lola, o profesoară- Ligia, o avocată-Angela, o fostă damă de companie-Clementina, o fetișcană-Sanda) își riscă viața lor modestă încercând să sprijine acțiuni revoluționare împotriva comuniștilor și a sărăciei, fapte lor fiind îndrăznețe, pline de curaj și umor.

Cele 9 actrițe debutante vor aduce o interpretare autentică, recompunând viața cotidiană a epocii. Personajele sunt conturate cu nuanțe duioase, inocente și hazlii, dar și cu chipul răzbătător al timpurilor.

Distribuție: Olimpia – Ana Maria Bonca; Lola – Laura Antontonovici; Clementina – Alina Marinescu; Nana – Diana Anghel; Angela – Larisa Șomfălean; Jeanine – Lavinia Nițu; Ligia – Andreea Nicolae; Sanda- Eliza Biel; Aneta – Anca Marinescu.