Evenimente : Spectacole

Gala Aniversara „Zamfir – 50 de ani pe scena”

Gala Aniversara "Zamfir – 50 de ani pe scena"
In data de 31 mai, la Ateneul Roman, incepand cu orele 19:30, biroul de management al maestrului Gheorghe Zamfir, organizeaza Gala Aniversara "Zamfir – 50 de ani pe scena".
Gala va fi un eveniment festiv complex, care va cuprinde expozitii, spectacol cu 150 de artisti, decernari de premii si distinctii, sesiune de autografe si momente cu invitati speciali. In cadrul galei vor fi prezente atat pesonalitati artistice din tara si strainatate cat si membri marcanti ai Academiei Romane si ai institutiilor statului, diplomati si oficialitati.

Maestrul Gheorghe Zamfir va fi acompaniat de Orchestra „Zamfir 50”, alcatuita din instrumentisti de valoare ai Filarmonicii "George Enescu" si ai Orchestrei Radio, dar si corul Accoustic, ambele sub conducerea talentatului dirijor al Operei Romane, Daniel Jinga.
Dintre artistii care si-au confirmat prezenta in cadrul spectacolului se pot enumera: Grigore Lese, Dan Puric, Nicolae Licaret, Violonistul Eugen Sarbu, Dumitru Farcas, Stefan Popa – Popas, Stelu Enache, Bogdan Bradu, Vlad Mirita, printre altii.
Gala este deschisa publicului, iar biletele se pot achizitiona de pe www.myticket.ro, din reteaua de magazine Diverta, de la Magazinul Muzica, Libraria "Mihai Eminescu" si de la casieria Salii Palatului.