Evenimente : Filme

21 Jump Street

În comedia de acţiune 21 Jump Street/O adresă de pomină, Schmidt (Jonah Hill) şi Jenko (Channing Tatum) care erau rivali în anii de liceu, au devenit o pereche de prieteni, cam ciudaţi, în timpul cursurilor la Academia de Poliţie. Deşi nu sunt cei mai buni poliţişti din cartier, ei au şansa să avanseze şi să se remarce acum când sunt repartizaţi în unitatea sub acoperire a poliţiei din Jump Street, condusă de căpitanul Dickson (Ice Cube). Aici, ei trebuie să-şi schimbe pistoalele şi insignele pe nişte rucsacuri, folosindu-se de fizionomiile lor copilăreşti pentru a lucra sub acoperire.

Din nefericire, adolescenţii de azi nu mai sunt ceea ce erau acum ani de zile, iar Schmidt şi Jenko descoperă că tot ceea ce ştiau ei despre adolescenţă, de la sex şi până la droguri sau rock- and- roll, este acum complet greşit ,sau nu mai e valabil. Mai mult decât atât, ei trebuie să se confrunte cu nişte probleme pe care nici ei nu putuseră să le rezolve în anii adolescenţei. De aceea, amândoi retrăiesc temerile şi chinurile adolescenţei şi se confruntă cu probleme pe care crezuseră că le-au depăşit.

Columbia Pictures şi Metro-Goldwyn-Mayer Pictures prezintă în asociere cu Relativity Media o producţie a Original Film / Cannell Studios, 21 Jump Street/ O adresă de pomină. Actorii principali sunt Jonah Hill, Channing Tatum, Brie Larson, Dave Franco, Rob Riggle şi Ice Cube. Regia le aparţine lui Phil Lord & Christopher Miller. Neal H. Moritz şi Stephen J. Cannell sunt producătorii filmului. Scenariul îi aparţine lui Michael Bacall, după o poveste de Michael Bacall & Jonah Hill. Filmul este inspirat după serialul de televiziune creat de Patrick Hasburgh & Stephen J. Cannell. Producătorii executivi sunt Jonah Hill, Channing Tatum, Ezra Swerdlow şiTania Landau. Imaginea e asigurată de Barry Peterson csc, iar scenografia de către Peter Wenham. Montajul este realizat de Joel Negron, iar costumele, de designerul Leah Katznelson. Muzica e semnată de Mark Mothersbaugh.

(sursa: Cinemagia.ro)