Evenimente : Expo

Ozosep 27-28 mai

Ozosep , 27-28 mai 2017, Balassi Intézet – Bukaresti Magyar Intézet/Institutul Maghiar din București
Str. Gina Patrichi (fosta Orlando), nr.8, Buuresti
Ozosep este un eveniment gastro-cultural care își asumă misiunea de a promova gusturile gastronomiei secuiești, oferind totodată o serie de programe culturale speciale. Evenimentul, desfășurat pe parcursul unui week-end, găzduiește peste 30 de mici producători din județele Harghita și Covasna.

Ozosep înseamnă produse 100% naturale, din ingrediente locale, aduse la București de micii producători în persoană. La Ozosep nu sunt acceptați distribuitori, doar producători mici! Astfel, cei aproape 30 de producători vă vor oferi: kürtős, langos, delicatese din carne, păstrăv, brânzeturi speciale, turtă dulce, miere și produse apicole, pâine de casă proaspătă, o selecție de pălincă, gemuri, dulceţuri și siropuri naturale, suc de mere proaspăt, specialități de ceaiuri, jucării din lemn, cosmetice naturale, produse artizanale, articole din piele și multe alte lucruri bune și frumoase. Calitatea deosebită a produselor alimentare de la Ozosep oferă vizitatorilor garanția ca acestea sunt preparate din ingrediente naturale de către micii producători!

La fiecare eveniment organizat vizitatorii au posibilitatea să deguste și alte mâncăruri tradiționale specifice gastronomiei secuiești, în meniu nelipsind gulașul, paprikașul ori găluștele cu prune sau stafide, pregătite pe loc de bucătari pricepuți!

Pentru mai multe detalii legate de participanți, programul evenimentului dar și despre edițiile trecute, vă invităm să vizitați pagina noastră de Facebook.

Ozosep! Mai mult decât un târg.