Evenimente : Concerte

NIGEL KENNEDY

NIGEL KENNEDY – Vivaldi The new Four Seasons, duminica, 16 octombrie 2016, de la ora 20:00, la Sala Palatului.

Impresionatul NIGEL KENNEDY, cel mai aclamat si bine vandut violonist din toate timpurile, concerteaza in Romania, la Sala Palatului din Bucuresti, pe data de 16 octombrie, incepand cu ora 20.00, intr-un show concept, ce se invarte in jurul “Anotimpurilor” lui Vivaldi. “Am inceput sa cant muzica pentru a impartasi aceasta bucurie nebuna a sunetelor”, spune Nigel Kennedy.

Intrarea va fi permisa incepand cu ora 19.00!
Este un eveniment pe care German Quality Entertainment il gandeste de ceva vreme si il ofera tuturor celor care iubesc muzica clasica, jazz-ul, sonoritatile rock si, mai ales, celor care au o inima si o minte deschise catre avant-garde.
Concertul va cuprinde minunatele ”Anotimpuri” scrise de Antonio Vivaldi in 1723 si publicate in 1725 in Amsterdam, de data aceasta reinterpretate intr-o maniera unica de marele violonist, Nigel Kennedy, si o aventura cu “peripetii sonore” alaturi de o intreaga orchesta compusa din 30 de muzicieni. Nu degeaba cei de la The Guardian au mentionat clar si concis ca daca cineva are dreptul de a se juca cu Vivaldi acela este cu siguranta Nigel Kennedy. “Totusi suntem in secolul 21 si imi doresc sa prezint o noua interpretare a pieselor, lucru ce mi se pare vital pentru lumea moderna de azi”, mai adauga Kennedy.
IMPORTANT! Dupa spectacolul din Bucuresti, marele artist va sustine cu al doilea concert live in Romania, de data aceasta la Cluj-Napoca, pe 19 octombrie, ora 20.00, evenimentul fiind organizat de Diesel Events.
“Toti suntem sensibili la muzica, fara nicio ezitare spun acest lucru. Am interpretat de atatea ori “Anotimpurile” de Vivaldi, probabil de mii de ori, si vreau sa ofer tot ce-i mai bun din mine. Sper ca aceasta noua abordare sa aduca o explozie de bucurie in inimile oamenilor”, a mai declarat Nigel Kennedy.

Biletele se gasesc la urmatoarele categorii de preturi:
• CATEGORIA I – 350 RON
• CATEGORIA II – 250 RON
• CATEGORIA III – 150 RON
• CATEGORIA IV – 100 RON

Pentru mai mult de 25 de ani, britanicul Nigel Kennedy este recunoscut ca unul dintre cei mai virtuozi violonisti din lume. Talentul sau absolut unic și aprecierea in masa a spectatorilor au oferit noi perspective atat repertoriului clasic cat si celui contemporan, fiind, in acest moment, cel mai bine vandut violonist de muzica clasica din toate timpurile.