Evenimente : Concerte

Luna Amară

Luna Amară, concert lansare DVD „Live la Conti” la București, joi, 2 martie 2017, de la ora 21:00, la Control Club.

Primul DVD al trupei Luna Amară, „Live la Conti”, va fi lansat printr-un concert la București joi, pe 2 martie, de la ora 21:00 în Club Control (str. Constantin Mille, nr. 4)!

Filmat la sfârșitul anului 2013 în clădirea fostului Hotel Continental din Cluj, clădire-simbol a orașului, concertul reunește piese din toată cariera trupei și este o mărturie a energiei și a sentimentelor pe care Luna Amară reușesc să le dezlănțuie pe scenă, în fața publicului. În plus, pe lângă concertul integral (peste două ore de material), DVD-ul mai conține și un documentar despre istoria de 17 ani a formației, văzută atât prin ochii membrilor săi cât și prin cei ai altor oameni importanți pentru Luna Amară, inclusiv colegi muzicieni din alte formații.

Luna Amară – Oraș (Live la Conti)
https://youtu.be/MH8uoQApeNg

DVD-ul Luna Amară – Live la Conti este realizat de Resize Media,www.resize-media.com, și lansat sub egida casei de discuri Universal Music România. Regie, DOP, imagine – Dorin Marcu, asistent regie – Andrei Aron, operatori – Alex Schiau, Andrei Ungureanu, Arthur Birnbaum, Cristian Grecu, Dorin Marcu, Gabor Fetyko.

Luna Amară – Albastru (Live la Conti)
https://youtu.be/W5UGTe2xuXU

Biletele la concertul de lansare de la București costă 35 de lei în avans în rețeaua Eventbook și 45 de lei în seara concertului, la intrare.