Evenimente : Concerte

INVICTUS / LANSEAZA ALBUMUL DE DEBUT

Vineri, 27 Martie 2015 va avea loc lansarea oficiala a albumului de debut INVICTUS in clubul Fabrica din Bucuresti, alaturi de trupele FOR MY SINS si STILL VISION.

20:30 open doors
21:15 – 22:00 Still Vision
22:15 – 23:00 For My Sins
23:15 – Invictus

Invictus este una dintre putinele trupe autohtone ce si-a propus inca de la inceputul activitatii sa combine heavy si power metal cu elemente simfonice, un amestec de chitare catchy si parti orchestrale, peste care se suprapune vocea, in egala masura emotiva si dramatica, a Sânzianei.

‘INVICTUS’, albumul de debut, a fost inregistrat in toamna anului 2014, de catre membrii fondatori Stefan Beres (Chitara) si Costi Dominteanu (Keyboards), carora li s-a alaturat solista Sanziana Niculae, cunoscuta publicului autohton dupa aparitia fulminanta de la Vocea Romaniei.

Componenta:

Sanziana Niculae – Voce
Costi Dominteanu – Clape
Andrei “Peri” Negescu – Bas
Alex "Gomez" Dascaloiu– Tobe
Stefan Beres – Chitara
Ian Marru – Chitara

Facebook: https://www.facebook.com/InvictusRomania
YouTube: http://goo.gl/HXycR6
Web: http://www.invictus.rocks/

For My Sins este o formatie de melodic metal din Bucuresti si a luat nastere din dorinta unei noi abordari a metal-ului. Prin imbinarea agresivitatii cu partile melodice, la inceputul verii anului 2014, formatia a luat cu asalt scenele cluburilor din Romania. Vocea solistei combina elemente de pop rock cu o melodicitate si o atitudine pasionala, prezenta greu de ignorat. Plecand de la furie, dezolare si anxietate, ajungand la incredere si optimism.

Componenta:

Laura Bratu – Vox
Silviu Bercus – Lead guitar
Marius Iacob – Guitar
Tiberiu Niculae – Bass
Adrian Gheorghiu – Drums

Facebook: https://www.facebook.com/formysinsofficial
Youtube: https://www.youtube.com/user/ForMySinsRo

Still Vision is a young band formed in spring of 2013 by a handful of friends and has remained to the day a name by which the same original 5 members promote the music they write.

Componenta:

"Man" Matei Andrei Nicolae – Drums
Luca – Bass Guitar/Backing Vocal
Shary Omar – Rhythm Guitar
Vlad Grigorescu – Lead Guitar
Jean Stefan – Lead Vocal

Facebook: https://www.facebook.com/still.vision