Evenimente : Concerte

Guest Metal Night 2.0

Guest Metal Night 2.0, vineri, 21 aprilie 2017, de la ora 21:00, la Club Fabrica.

Frantic Amber este o trupa death-black metal multinationala, cu 80% componenta feminina, ce isi are in prezent resedinta in Stockholm si reuneste muzicieni din Danemarca, Suedia, Japonia si Columbia.
Formatia a fost consolidata ca si formula de live in 2010 si a explodat in 2012 dupa o prestatie in cadrul P3 Guld. Pana in prezent fetele au sustinut o serie de showuri de club in Europa dar si in cadrul unor festivaluri precum Wacken sau Metaltown.

POKERFACE este o formatie de asemenea female fronted, din Rusia, infiintata in 2013, ce a sustinut mai multe turnee in Europa si au deschis showuri pentru trupe precum Sepultura, Vader, Overkill, Kreator sau Megadeth. Anul trecut Pokerface au sustinut un show in Brasov in deschiderea formatiei Sodom.

Sunless Sky este o formatie americana, formata in 2013 in Ohio ce abordeaza stilul power metal si sunt semnati cu Pure Steel Records. Trupa are la activ un full length („Firebreather” – lansat in 2014) si o multitudine de turnee in SUA si Europa. Pe 7 aprilie 2017 Sunless Sky urmeaza sa lanseze „Doppelgänger”, cel de-al doilea full length din cariera.

Formata in 2012 in Bucuresti, Between Colors sunt trupa cea mai in voga la momentul actual din Metalul Melodic Modern. Combinand compozitiile dominate de riffuri Nu Metal, orchestratii, breakdown-uri, sintetizatoare si efecte Industrial precum si refrene catchy cu un show live plin de energie, formatia a dovedit de numeroase ori ca trebuie vazuta. Acestia au sustinut si un spectacol special de lansare a albumului de debut, „M.A.D.” ce a umplut clubul Quantic, a durat doua ore si a continut constume, proiectii, un set acustic, invitati si chiar si o contorsionista, printre altele. Cu un concept puternic si o pasiune sincera, Between Colors vin sa animeze publicul si sa zguduie scena!

Ora acces public: 20:00.
Pretul biletelor este de 30 de lei in presale si 40 de lei in seara evenimentului la intrarea in club.

Eveniment organizat de catre THE GUEST.