Evenimente : Concerte

Florin Giuglea Group

Florin Giuglea Group, joi, 2 iunie 2016, de la ora 21:00, la Clubul Taranului.

In 2015 Florin Giuglea a inceput mult-asteptatul sau proiect solo FLORIN GIUGLEA GROUP imprimand albumul de debut “Invitation to the Blues” impreuna cu vechii lui colegi de scena si prieteni Adrian Ciuplea, Hanes Radu, Mihai Ardelean si alti cativa muzicieni talentati. Albumul a fost mixat si masterizat in SUA pentru a-l impregna si mai mult cu parfumul sunetului muzicii americane de calitate.

Adrian Ciuplea este basistul din Vita de vie dar face parte si din alte proiecte de jazz sau fusion. De-a lungul anilor a facut parte si din trupa binecunoscutului Steve Vai in doua turnee internationale.
Hanes Radu, unul din cei mai talentati tobosari din Romania, este membru al trupei Otherside si colaboreaza in alte cateva proiecte muzicale cum ar fi Damian Draghici Brothers sau Midnight Sun.
Mihai Ardelean, un muzician foarte talentat, este claparul trupei Vita de Vie. A facut parte din proiectele Mozart Rocks si M Theory.

Pentru Florin Giuglea “Invitation to the Blues” reprezinta rezultatul anilor de scena, studiu si respirat muzica. Mai mult, este proiectul bine-documentat si cercetat al lui Florin, calatorind mii de kilometri in SUA. De pe Beale Street din Memphis, Tennessee, pana in 6th Street in Austin, Texas, apoi de pe Bourbon Street din New Orleans, Louisiana, in renumitele baruri honky-tonk din Nashville si mai departe in Tupelo si Clarksdale, Mississippi, trecand prin clasicele sali de concerte din New York sau Los Angeles etc.
Florin a facut toate astea in cautarea vocii adevarate a muzicii blues si intalnind muzicieni autentici de blues. Si acum Florin Giuglea aduce magia blues-ului in Europa in tara in care s-a nascut, impreuna cu o bucata din sufletul lui: “Invitation to the Blues”.