Evenimente : Concerte

FiRMA

FiRMA –  lansare de album ”Descântece Vol II” , vineri 19 mai 2017, de la ora 21:00, la Control Club.  

FiRMA revine pe scena clubului Control pentru a lansa un nou album ”Descântece – Vol II”.
Concertul va dezvălui în premieră, ”live & electric”, píesele care vin sa închidă seria descântecelor într-o notă pozitivă, păstrându-și amprenta pantentată cu succes pe scena rock-ului alternativ românesc în anii 2000, prin acordurile originale & solo-urile de chitară inconfundabile, lirica subtilă și nu în ultimul rând de povestea vizuală marca FiRMA.

Open doors: 21.00h
Intrare: 25 Ron
Biletele sunt disponibile în avans, în Control (la barul din sala mică) și online pe https://eventbook.ro/music/bilete-firma-lansare-album-descantece-vol-ii-control-club.

===========================
Cu fiecare dintre cele trei albume, FiRMA a propus o perspectivă nouă, demonstrând că nu au de gând să se cramponeze de anumiți parametrii stilistici. Ca urmare, nici a doua parte a dublului álbum ”Descântece” nu se putea dezice de acest concept.

”Descântece – Vol. I” ( disponibil online) ieșea la lumină în octombrie 2014, după o perioadă lungă de reflecție și detașare.

În stilul caracteristic, FiRMA a descris în imagini majoritatea (des)cântecelor de pe acest material discografic prin clipuri fascinante, experimente artistice îndrăznețe, ieșite din tipare, regizate chiar de solistul trupei – Daniel ”Rocca” Stoicea.
De la „Baby is Crying” sau „La Orbire”, viziunea artistului ne poartă printr-o multitudine de stări și perspective vizuale și prin clipurile pieselor de pe ”Descântece – Vol. I” – „Copiii Cerului”, ”În Grădina Morții” , ”Două Suflete” și ”Prizonieri de război”, ultimele două având cel mai puternic impact social și spiritual.

”Descântece – Vol. II” vine cu povești care vor însuma expesivitatea din cei aproape 17 ani de existență, dar care vor surpinde negreșit.

”Tot Ce Va Fi” este single-ul și clipul care anunță seria descântecelor albe, fără să destăinuie ce va urma și fară să traseze direcția noului album, din punct de vedere al sound-ului.

Înaintea concertului de pe 19 mai din Club Control, FiRMA n-a dezvăluit nici măcar numele pieselor noi interpretate în premieră în seara lansării, lasând o undă de mister să planeze peste noul material.

Fiind una dintre primele şi cele mai importante trupe de alternative din România, FiRMA a reintrat imediat în circuitul festivalurilor autohtone cu tradiție și a marilor manifesfări culturale precum Festivalului International de Film Transilvania (Cluj, 2015), ”Chants, sons sur la scene” (București, 2015), G-Old Day (Satu-Mare, 2015), PADINA FEST (M-ții Bucegi, 2015), Copacul cu Cărți (București, 2015), FOCUS Festival (Sibiu, 2015), Bucharest Christmas Market (București, 2015), Shine Festival ( Arenele Romane, 2016), Electric Castle 2016 ( Cluj – Castelul Banffy), We are Rocking the City (Cluj, 2016) și au fost invitați să concerteze în deschiderea trupei britanice MUSE la Rock the City (București, 2016) , dar și la Londra, în cadrul fEast 2016 – Romanian Music Festival.

După lansarea noului album, trupa va anunța și planurile verii lui 2017.

FiRMA îmbină genuri muzicale precum rock, pop, synth, blues & funk și îi reunește pe scenă membrii de bază ai trupei, Rocca (voce/ chitară) și Erhan (bas), cu Adrian Coman (chitară) din 2014 și „Bărbuță” C-tin Bărbășelu ( percuție).

Discografie:
2003 – ”La Orbire”
2007 – ”Exit”
2014 – ”Descântece – Vol.1”
__________________________________

Facebook:  www.facebook.com/TrupaFirma
Soundcloud: https://soundcloud.com/TrupaFirma
Youtube: www.youtube.com/c/TrupaFirma
Instagram: www.instagram.com/TrupaFirma