Evenimente : Concerte

EUROPAfest 2016 – Gala de deschidere

EUROPAfest 2016 – Gala de deschidere, joi, 12 mai 2016, de la ora 20:00, la Teatrul Odeon, Sala Majestic.

Eveniment sub Înaltul Patronaj al Casei Regale.

Pe 12 mai, de la ora 20.00, la Sala Majestic a Teatrului Odeon, publicul larg este invitat la Gala de deschidere a EUROPAfest 2016, festival de tradiție în peisajul muzical. Concertul dă startul la 10 zile de neuitat cu muzicieni din lumea întreagă, concerte inedite, recitaluri excepționale, interpretări de virtuozitate, jam sessions, workshop-uri si master-classes. Peste 300 de artiști din 45 de țări vor evolua pe scenele Capitalei și în Sibiu, atât în săli de concert, cât și în spații neconvenționale.

Festivalul are un concept unic, singurul din România care reunește jazz, blues, pop și muzica clasică în același eveniment.
Sub sloganul „It’s all about live, quality music!” EUROPAfest sărbătorește 23 de ani de concerte, întâlniri de neuitat cu muzicieni din lumea întreagă, o combinație inedită de inovație, creație, emoții, public extaziat, atmosferă și eleganță.
12 mai vă rezervă muzică bună, invitați prestigioși, bucurie și emoții – iată coordonatele primei seri de festival, Gala de deschidere EUROPAfest, un concert definit de excelență și rafinament. Participă artiști din Marea Britanie, Norvegia, România, Australia și Noua Zeelandă.

Durata concertului: 1h45′
Preţul biletelor: 31,80 lei; 15,90 lei.