Evenimente : Concerte

CONCERT HARA

Primăvara aceasta HARA îţi dă întâlnire la Hard Rock Cafe, la un concert ritmat, plin de viaţă şi culoare! Pe 4 aprilie eşti invitat să te bucuri de un show vibrant, presărat cu refrene ce au făcut şi fac deliciul a zeci de mii de spectatori, din ţară şi de peste hotare! Vino şi tu să asculţi live “Ploua stele”, “Calling Out For You”, “Aiurea”, “Nu-mi pasă”, “N-ai habar”, “Muro shavo” sau “Totaya ye” şi multe altele!
Activă încă din anul 2010, HARA continuă să aducă prospeţime şi diversitate în peisajul muzical românesc, graţie creaţiilor originale ce combină armonios elemente de rock alternativ, electro-pop, sonorităţi celtice şi folclor românesc, cu versuri grăitoare şi o interpretare unică, personală.
HARA este singura formaţie din ţara noastră ce a ocupat de două ori prima poziţie la prestigiosul concurs de creaţie “Song Of The Year” (secţiunea Adult Contemporary), derulat de celebrul canal muzical VH1 SUA. Iar la nivel discografic, trupa a lansat 6 LP-uri şi albumul de colinde tradiţionale româneşti “Marlin, darlin- Paiş’pe colinde ş’o strigătură”, care a fost recompensat cu numeroase distincţii ale industriei muzicale.
Nu uita, pe 4 aprilie HARA te aşteaptă la Hard Rock Cafe, de la ora 22.30, pentru un show revigorant, la care vei cânta şi te vei distra… pe săturate!