Evenimente : Concerte

Asphyx , Necrovile si Malpraxis

Concert Asphyx , Necrovile si Malpraxis, sambata, 30 septembrie 2017, la Club Fabrica.

Trupa olandeza Asphyx se va intoarce in Romania, sambata, 30 septembrie 2017, urmand sa sustina un concert la Bucuresti, in club Fabrica.

In cadrul acestui concert trupa isi va promova ultimul material de studio, intitulat “Incoming Death”, material care a fost lansat pe 30 septembrie 2016 prin casa de discuri Century Media.

Alaturi de acestia pe scena clubului bucurestean vor mai urca Necrovile si Malpraxis.

Pentru acest eveniment biletele vor putea fi achizitionate incepand din data de 2 decembrie 2016, ora 14:00, in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele  IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman  si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Online puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura Vodafone sau Orange si ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara sau prin OP la urmatoarele preturi:

55 lei – pret valabil pentru primele 50 bilete;
60 lei – dupa epuizarea celor 50 bilete, pana in seara evenimentului;
70 lei – in seara concertului, la intrare.

Numarul biletelor pentru acest concert este limitat la 300!

Asphyx este considerata din cele mai importante trupe death metal la ora actuala acestia fiind formati in anul 1987 si au la activ 9 albume de studio. Trupa s a reunit in anul 2007 in cadrul festivalului Party San, reuniune care a fost urmata de lansarea albumului “Death…The Brutal Way” in anul 2009.

Componenta actuala Asphyx ii include pe Paul Baayens la chitara, Alwin Zuur la bass, Stefan “Husky“ Hüskens la tobe si Martin van Drunen la voce.