De Citit : Știri

Noul Album Chrisette Michele este pe locul intai in Topul Billboard

| 18 mai

Castigatoare a premiului Grammy, Chrisette Michele debuteaza pe primul loc in Topul Billboard cu cel de-al doilea album din cariera, Epiphany.
Primul single, care poarta acelasi titlu, se afla in primele zece piese din topul Billboard Hot Adult R&B Airplay Chart.
Publicatia Los Angeles Times scria odata cu lansarea noului material al artistei: “Inzestrata cu un timbru vocal spectaculos in stilul Billie Holiday si un simt dezvoltat pentru muzica, Michele refuza sa fie inconjurata de melodrama, preferand in schimb sa se exprime cat mai deschis din punct de vedere artistic”.
Chrisette va sarbatori succesul albumului Epiphany printr-un turneu de forta la cele mai importante emisiuni americane, printre care: The Late Show cu David Letterman ( 12 mai), Late Night cu Jimmy Fallon (22 mai), si Early Show (23 mai). Pe 28 aprilie, Chrisette a aparut in show-ul VH1 Soulstages: Chrisette Michele presented by Infiniti.
Chrisette va pleca in turneu in aceasta vara alaturi de un alt castigator al premiului Grammy, Anthony Hamilton si Musiq Soulchild. Primul concert va avea loc pe 28 mai la Reliant Arena in Houston si se va incheia la Ovens Auditorium in Charlotte.

Sursa: Universal Music Romania