De Citit : Reviews

MADONNA, un show de zile mari la Bucuresti

| 27 august

Show-ul a debutat cu "The Sweet Machine", un mix din mai multe piese, iar vedeta americana a salutat publicul cu formula "Hello, Romania!" (Salut, Romania!).

Imbracata intr-un costum negru, pe care l-a dat jos bucata cu bucata, Madonna a inceput show-ul cu piesa "Candy Shop". "Hello Romania", i-a salutat ea pe cei 60.000 de fani, multi dintre ei suparati pentru intarzierea de aproape o ora a divei.

Cu adevarat spectaculos chiar din primele minute, show-ul Madonnei i-a facut sa uite imediat praful din atmosfera si balbele organizatorilor.

Criticile au revenit insa dupa ce Madonna s-a intors in culise. "Cu dezamagire va scriu dupa ce am asistat la concertul Madonnei. Am avut bilet in zona VIP si a fost ceva oribil. Organizarea a lasat de dorit, toaletele putine si intr-o singura zona a parcului. Praful s-a ridicat ca o furtuna de nisip. In sectorul VIP a fost ca la "priveghi". Daca voiai sa dansezi, cei de la paza te fortau sa stai pe scaun. Spectacol si show-OK", a scris un spectator imediat dupa terminarea concertului.

Show-ul de la Bucuresti a avut patru episoade – "Pimp", "Old School", "Gypsy" si "Rave" -, pentru fiecare dintre acestea, Madonna si dansatorii schimband costumatiile.

Concertul Madonna la Bucuresti a durat doua ore, timp in care celebra artista a schimbat intre 12 si 15 costume, asa cum a declarat si producatorul turneului in care este inclus show-ul din Capitala, Chris Lamb.

CITESTE MAI DEPARTE pe Realitatea.net.