De Citit : Știri

Sugababes, epuizate psihic

| 16 octombrie

Una dintre fetele din trio-ul britanic, Amelle, a fost internata intr-o clinica din cauza stresului prea mare din ultima perioada.
Amelle Berrabah a fost spitalizata din pricina epuizarii psihice. Solista din formatia pop Sugababes va urma un tratament de trei saptamani la o clinica privata, informeaza monstersandcritics.com. Trupa a fost stresata in ultima perioada mai cu seama din cauza schimbarii componentei trio-ului R&B cunoscut pentru hituri, precum Push the Button sau Freak Like Me. Keisha Buchanan, singura solista ce supravietuise din formula initiala a trupei fondate in 1998, a fost schimbata in septembrie cu noua solista Jade Ewen.

”Se pare ca stersul din ultimele luni, culminand cu venirea lui Jade in trupa, si-a pus amprenta asupra lui Amelle, care sufera acum de epuizare nervoasa”, se arata intr-un comunicat remis de celelalte doua fete din trupa, Jade Ewen si Heidi Range. Ultima a mai spus ca a trecut, impreuna cu Amelle, printr-o ”perioada foarte traumatizanta”, mai ales in ultimele saptamani. Cele doua soliste care par sa faca fata mai bine stresului industriei muzicale vor participa la proximele evenimente promotionale, insa o parte din concertele din urmatoarea luna au fost anulate.