Locuri : Teatre

Teatrul Elisabeta

Teatrul Elisabeta: te bucuri de Arta, te Distrezi, Socializezi.

Comunitatea celor care vor sa experimenteze arta si divertismentul de calitate.

Teatrul Elisabeta este un loc special in care se imbina actul artistic, cu divertismentul si socializarea. Este un loc in care arta nu este o experienta pasiva, in care spectatorul este participant, vrea sa se implice si sa impartaseasca cu cei din jur ceea ce traieste si simte. Este un loc in care se formeaza si se consolideaza o comunitate – comunitatea celor care vor sa experimenteze arta si divertismentul de calitate.

Teatrul Elisabeta este situat in centrul Bucurestiului, in imediata apropierea a parcului Cismigiu, pe bulevardul Regina Elisabeta nr 45, la etajul 2 al unei cladiri monument istoric, ce a gazduit de-a lungul timpului Clubul Austro Ungar si Micul Senat al Romaniei.

Prin atmosfera sa stilata si relaxata, este locul ideal pentru a experimenta un eveniment de divertisment de inalta clasa sustinut de artisti talentati si cu mare priza la public. Sala are o capacitate de 344 de locuri.

La Teatrul Elisabeta fie ca vii la o piesa de teatru sau la un concert, vei avea parte de fiecare data de mult mai multe momente de divertisment decat te-ai astepta.

Toate spectacolele care se joaca pe scena teatrului trec printr-un proces complex de selectie si gestionare care sa garanteze spectatorilor o productie artistica de calitate.

La Teatrul Elisabeta poti sa vezi atat spectacole de inalta tinuta, cu mare priza la public, jucate cu succes extraordinar si pe scene internationale, cat si productii originale prin care incurajam creativitatea tinerilor artisti.

In afara de spectacole, Teatrul Elisabeta gazduieste si alte manifestari in care arta si divertismentul ocupa rolurile principale.
Astfel, de exemplu, de Ziua Universala a Iei, pe 24 iunie, spectatorii veniti sa se distreze la comedia Incurcatura la Nivel Inalt s-au putut bucura si de expozitia de arta si costum cu influente traditionale semnata Liliana Turoiu.
Periodic, dupa spectacole au loc sesiuni de autografe si socializare cu actorii, tombole cu premii atractive pentru cei din sala, diverse experiente interactive si multe alte activitati de divertisment.