Locuri : Teatre

Teatrul Bulandra – Sala Liviu Ciulei

Teatrul Bulandra, unul dintre cele mai bune teatre din Romania. Cu doua sali renovate complet, dotate cu aparatura de ultima generatie, pune la dispozitia publicului roman spectacole de cea mai buna calitate.
Sala Liviu Ciulei (fosta Izvor) este situata pe Schitu Magureanu, numarul1, langa podul Izvor.
Fiind teatru de repertoriu dispune de o trupa fixa de actori din care amintim pe: Ion Besoiu, Victor Rebengiuc, Virgil Ogasanu, Mihai Constantin, Dana Dogaru, Anca Sigartau si multi altii.

Scurt istoric: Teatrul Bulandra s-a infiintat in 1947, in jurul personalitatii remarcabile a doamnei Lucia Sturdza Bulandra. O data cu sosirea lui Liviu Ciulei la Bulandra, teatrul cunoaste o perioada de emancipare artistica si de resincronizare la spiritul de avangarda al artelor. Este perioada marilor spectacole, realizate de Liviu Ciulei si Lucian Pintilie, perioada in care Bulandra devine teatru de elita. In 1991, la initiativa regizorului Elie Malka, Teatrul Bulandra devine membru al Uniunii Teatrelor din Europa.
Biletele la spectacolele Teatrului Bulandra se pot achizitiona de la casele de bilete de la cele doua sali sau online pe Eventim.Ro.
Program agentie: de luni pana duminica, intre 12:00 si 20:00 / Telefon: (+40) 372 113 715