Locuri : Sports & Fun

Feel The Rhythm

"FEEL THE RHYTHM" Dance School condusa de IOANA LUPESCU (dansator activ, antrenor si arbitru in Federatia Romana de Dans Sportiv) a luat nastere pe 15 Februarie 2005, peste 1000 de cursanti fiind alaturi de noi de-a lungul acestor ani.

Scopul cursurilor de dans este de socializare si destindere promovandu-se ideea ca fiecare dintre noi simte muzica si dansul, trebuind doar sa se descopere.

Cursurile de dans se desfasoara intr-un Studio de dans amenajat modern si situat central in apropierea fostului restaurant Budapesta.
Studioul dispune de o sala de 250mp renovata recent si amenajata modern, 2 sali de dans de dimensiuni mai reduse, vestiare, minibar, iar in apropierea locatiei exista locuri de parcare disponibile.

Organizam aici si petreceri tematice, evenimente pentru companii si team-buildinguri si participam cu perechile noastre de dansatori profesionisti la show-uri si concursuri de dans.
Ne simtim bine si avem o atmosfera de buna dispozitie in cadrul fiecarui curs de dans. Metoda de predare in cadrul acestor cursuri de dans se bazeaza pe asimilarea treptata a fiecarui dans in mod corect, gratios si distractiv.

Cursurile de dans sunt strucurate pe grupe de varsta, sectiuni de dans: dans sportiv si dansuri latino-americane, nivele si module. Se trece treptat de la etapa de invatare a pasilor de baza specifici fiecarui dans si a coregrafiilor simple la cea de men/lady styling si coregrafii complicate.