Locuri : Magazine

Cocor

Cocor din Bucuresti – centru comercial – magazin ce are drept chiriasi propietarii brand-urilor si un nivel ridicat de finisaje interioare si exterioare, galerie bijuterii, cosmetice si parfumuri, colectii pentru femei, barbati si copii, se organizeaza evenimente, cu lounge bar, boutique, club de noapte si restaurant, cu parcare.
Cocor – magazinul universal de odinioara, situat in centrul Bucurestiului, langa Piata Unirii, s-a redeschis in septembrie 2010, ca un centru comercial de top, cu un concept inspirat de catre Hyundai Departament Store din Seul.
Noul Cocor este un magazin ce are drept chiriasi propietarii brand-urilor si un nivel ridicat de finisaje interioare si exterioare.
Promitator pentru brand-urile high-end multinationale, are obiectivul de a atrage clientul cu bun gust.
Cocor S.A. a investit 18 milioane euro pentru renovarea generala, parcare pentru 200 de autoturisme si mediafatada spectaculoasa care ofera posibilitatea prezentarii de video-uri HD.
Magazinul Cocor este structurat astfel:
Subsol – Galerie bijuterii, design interior, antichitati, body shop, cadouri si articole pentru casa = 1045 mp
Parter – Galerie bijuterii, cosmetice si parfumuri = 1066 mp
Etaj 1 – Colectii pentru femei = 1086 mp
Etaj 2 – Colectii pentru femei = 1088 mp
Etaj 3 – Galerie de designeri pentru femei, rochii de mireasa, rochii pentru ocazii speciale, incaltaminte si marochinarie, centru de frumusete si Spa de zi = 1781 mp
Etaj 4 – Colectii pentru barbati si Lounge / Club (evenimente, lounge bar, boutique club de noapte) = 1691 mp
Etaj 5 – Colectii pentru adolescenti si copii si restaurant = 1825 mp.