Locuri : Magazine

Afi Palace Cotroceni

Afi Palace Cotroceni – centru comercial – destinatia ideala pentru cumparaturi, distractie, relaxare si afaceri, cu patinoar, pista de karting, perete pentru escalada, pista pentru biciclete, un lac cu barcute electrice, locuri de joaca pentru copii, un cinematograf cu 20 de ecrane – primul IMAX din Romania, doua cazinouri, o arena pentru laser tag, o zona de expozitii.
Afi Palace Cotroceni este un centru comercial cu multe facilitati dedicate oamenilor care vor sa se destida atat ziua cat si noaptea. AFI Palace Cotroceni e inima orasului, destinatia ideala pentru cumparaturi, distractie, relaxare si afaceri.

Amplasat la intersectia bulevardelor Vasile Milea si Timisoara, in apropierea centrului orasului, AFI Palace Cotroceni Mega Fun e accesibil celor 3 milioane de romani din Bucuresti si din orasele din apropiere.

In cei 214.000 mp ai centrului dezvoltat de catre AFI Europe sunt gazduite 300 de magazine si un hypermarket deschis 24/24.
Pentru cei interesati mai mult de distractie decat de cumparaturi, la AFI Palace Cotroceni Mega Fun exista cel mai mare patinoar si cea mai mare pista de karting din interiorul unui centru comercial, un perete pentru escalada, pista pentru biciclete, un lac cu barcute electrice, locuri de joaca pentru copii, un cinematograf cu 20 de ecrane, primul IMAX din Romania, doua cazinouri, o arena pentru laser tag, o zona de expozitii si multe alte atractii.