Locuri : Galerii de artă

Wagner Maison de la Porcelaine

Din luna Iulie 2010, Wagner Arte Frumoase si Povesti inaugureaza "Maison de la Porcelaine" in inima Cotrocenilor, pe str. Dr. Staicovici nr. 19.
Atelier deschis de creatie al artistilor Wagner, expozitie permanenta a povestilor fantastice din portelan, spatiu alternativ de evenimente si ritualuri moderne ale ceaiului se intalnesc la noua locatie "Maison de Porcelain", a atelierului de portelan Wagner Arte si Povesti.
La "Maison de Porcelaine", intr-o cladire strajuita de una dintre gradinile frumoase ale Cotrocenilor, Wagner Arte Frumoase si Povesti a recreat atmosfera ceaiurilor de altadata, pentru toti cei care vor sa vada pe viu procesul picturii manuale pe portelan sau sa ia parte la cursurile tinute de artistii nostri, sa admire si sa cumpere lucrarile artistilor gazduiti de atelierul Wagner, dar si pentru cei care vor sa organizeze evenimente corporate sau de arta intr-un Bucuresti auster in ceea ce priveste oferta de spatii alternative.
Capacitate: 50 nr. de persoane, 130 m.p.
"Maison de la Porcelaine" este o cladire construita in stilul conservat de ani al Cotrocenilor, restaurata pentru a functiona atat ca spatiu generos de vizionare pentru publicul larg, atelier de creatie pentru artistii Wagner, cat si ca spatiu alternativ pentru evenimente.
Incaperi: Lobby/Showroom/Atelierul artistilor/Cocktail area/Terasa
Tipuri de evenimente la Wagner Maison de Porcelaine: Lansari de produse; Cocktail-uri; Seri de muzica si ceai; Cine private; Conferinte de presa; Prezentari de moda; Expozitii; Licitatii
Facilitati: Garderoba; Zona de buffet & bar mobil; Terasa deschisa