Locuri : Centre și Institute

Tangotangent

Tangotangent – tango argentinian si milonga in Bucuresti

Tangotangent (www.tangotangent.ro) este cea mai activa scoala de tango argentinian din Romania fondata in decembrie 2005 de Daniel Mandita, Amalia Iscu si Gilbert Iscu.
Tangotangent isi propune sa formeze dansatori de tango si sa dea posibilitatea/ocazia acestora sa danseze cat mai mult. Povestea noastra pe scurt, mai jos… 🙂

Link video catre prima parte a emisiunii Lumea de aproape ->
Link video catre a doua parte a emisiunii Lumea de aproape ->

Tangotangent are in prezent peste 300 de membri cursanti care studiaza tango pe patru niveluri: incepatori, intermediari 1 si 2 si avansat. Cursurile pentru nivelul incepator sunt organizate pe mai multe module ce se desfasoara in paralel: Tango LOCO, Tango Basico, Tango Pasion. Locatia cursurilor: Estudio Tango Real, Bd. Pache Protopopescu nr. 30 (in zona Foisorului de Foc)

Nivelul incepatori dureaza (3 luni) 24 de lectii si are ca scop introducerea cursantilor in fenomenul ìtango argentinianî si sa-l invete notiunile de baza din tango care sa-i permita acestuia ca la sfarsitul cursului sa poata dansa liber si improvizat la milonga (locurile unde se danseaza tango argentinian)

Cost per lectie: 25 RON
Abonament lunar: 150 RON (include 8 lectii + 3 practica!)
Durata unei lectii: 75 de minute (1 ora si 15 min)

PRACTICA de tango are loc la ESTUDIO TANGO REAL, vinerea de la 20.30 la 24.00 si este gratuita pentru abonati. Pentru dansatorii care nu au abonament practica este 10 RON.

Detalii despre programul lectiilor de incepatori si intermediari: gasiti aici >>
Elevii celor patru niveluri se intalnesc si danseaza la practica de tango care este organizata vinerea de la 20.30 la Estudio Tango Real sau la Sala Dalles. Lectiile dureaza o ora si 15 de minute, iar practica circa 4 ore.

Saptamanal organizam petreceri dansante cu tango argentinian unde se intalnesc si se bucura de muzica tango argentinian atat cursantii nostri cat si prietenii lor. Afla unde este urmatoarea milonga aici >>

In Brasov, iti recomandam sa inveti tango la Libertango – scoala de tango argentinian. Vezi detalii aici >>

AFLA ce e NOU despre noi aici. Aboneaza-te la NEWSLETTER-ul Tangotangent si te informam prin email.