Locuri : Agenții de turism

AVI Group Travel

AVI Group Travel din Bucuresti – agentie de turism – bilete de avion pentru zboruri interne, zboruri internationale si curse charter, rezervari on-line cu confirmare imediata la hotelurile din intreaga lume, pachete turistice, sejururi, programe turistice personalizate, circuite, vacante individuale si de grup, turism de afaceri, organizari de simpozioane, congrese, servicii de inchiriere auto, asigurari de sanatate, programe de team-building, inchiriere avioane.
Agentia de turism AVI Group Travel – ce face parte din grupul de firme AVI GROUP – are ca obiectiv consilierea clientilor in vederea alegerii sejurului potrivit precum si furnizarea de solutii optime din punct de vedere al calitatii serviciilor la un pret avantajos.
Volumul derulat cu importante companii aeriene si organizatii turistice ne permite obtinerea unor facilitati suplimentare, tarife speciale de grup si alte avantaje.
O activitate importanta a agentiei AVI Group Travel este inchirierea de aeronave (avioane de capacitate mica si elicoptere).
Desi acest gen de prestari servicii se afla la inceputul dezvoltarii sale in Romania, agentia noastra dispune de personal cu experianta ce va va ajuta sa rezolvati cu profesionalism situatiile generate de lipsa timpului necesar calatoriilor urgente de afaceri in tara si strainatate; sa realizati un placut zbor de agrement in zonele pitoresti ale Romaniei sau sa traiti momente speciale alaturi de persoana iubita ce nu va uita cu siguranta „ o cerere in casatorie la inaltime”.