Evenimente : Teatru

„Textul inainte de toate”

„Textul inainte de toate”, joi, 22 septembrie 2016, de la ora 20:00, la Teatrul Coquette.

Spectacolul este plin de umor, fiind o comedie savuroasă şi atipică. De ce? Pentru că te lasă să pătrunzi în atmosfera din spatele unui spectacol, adică la repetiţie. Un regizor, Gelu încearcă din răsputeri să pună în scenă o piesă, dar lucrurile nu sunt tocmai de partea lui.

Actriţa şi actorul nu reuşesc să surprindă exact indicaţiile regizorale. Când aproape că reuşesc sunt întrerupţi de femeia de serviciu a teatrului, Tanti Gherghina. Aceasta este invitată de regizor să ia parte la repetiţie, astfel devnind o parte importantă în crearea spectacolului.
De aici se nasc încurcături şi situaţii pline de umor, care nu au cum să nu aducă pe faţa spectatorului zâmbete şi mai mult decât atât, hohote de râs.

Distributie: Cristi Dionise; Claudia Dragan; Raluca Grumazescu; Sebastian Valcea; Rares Zimbran.

Bilete gasiti pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet (Hard Rock Cafe, Magazinul Muzica, Reteaua SAY SHOP, Magazinele IQBox, Agentiile Perfect Tour, Metrou Unirii 1 si Uman si pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara). Online puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone, ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara sau prin OP.