Evenimente : Teatru

Scoala de agenti

Scoala de agenti

Compania Teatrală VOUĂ, condusă de Adrian Fetecău, prezintă “Şcoala de Agenţi”, un spectacol unic în peisajul cultural al Capitalei care cuprinde momente de umor intercalate cu parodii muzicale.
Veţi putea urmări problemele primarului Răgălie contestat de cei care l-au ales, dar care va fi votat din nou pentru că, nu-i aşa?, “Este cinstit! A recunoscut c-a furat!”.

Veţi face cunoştinţă cu locatarii unui bloc care nu înţeleg ce se întâmplă cu fondul de rulment la care cotizează cu toţii. Oare se cumpără rulmenţi pentu bloc în caz de cutremur? Dacă blocul va aluneca pe rulmenţi şi va pleca hai-hui prin Bucureşti? Unde va ajunge? Dacă veţi veni la spectacol nu veţi pierde cele mai importante evenimente ale zilei pentru că veţi putea viziona “ŞtirileTV-VOUĂ”.

În partea a doua a spectacolului pot fi urmărite şase episoade din “Şcoala de Agenţi”, realizate pe baza unui text savuros, fiecare replică provocând hohote de râs sănătoase! Vă veţi ataşa de agenţii-elevi Prodan, Trifan, Vulcan şi Halagian comandaţi de ciudatul sergent Ciocan. Personajele sunt interpretate de actorii Tudorel Filimon (nea Popa din serialul “La bloc”), Jean Lemne, Andrei Necula, Daniel Torje şi Adrian Fetecău. În celelalte scenete mai joacă alături de cei amintiţi Marilena Chelaru, Vlad Jipa şi Gheorghe Raiu.

Parodiile muzicale sunt interpretate de Ovidiu Mihăilescu şi Dan Caramihai, doi vechi mohicani ai Grupului VOUĂ, şi vă vor surprinde prin originalitatea şi subiectele abordate.

În ansamblul său, “Şcoala de Agenţi”este un spectacol care promovează un umor de calitate şi în care nu se regăseşte absolut deloc mitocănia care ne asaltează pe toate canalele. Dacă doriţi să vă destindeţi două ore şi să întâmpinaţi sărbătorile de iarnă într-o dispoziţie excelentă, vă aşteptăm luni, 24 februarie, la ora 20:00, la Teatrul de pe Lipscani..

Accesul în sală se poate face cu o oră înainte de spectacol, iar locurile vor fi ocupate în ordinea sosirii.

Biletele se pot procura de pe www.bilete.ro şi de la Teatrul de pe Lipscani, Sala Muse, în intervalul orar 12:00-22:00.

Preţ bilet: 30 lei

Rezervări: 0734 000 2360734 000 236