Evenimente : Teatru

Ma mut la…. tata?

Ma mut la…. tata?, sambata, 19 noiembrie 2016, de la ora 19:00, la Sala Dalles.

Festivalul WEEKEND-UL BUNICILOR LA TEATRU – Ma mut la…. tata?.

Oricine a vazut “ MA MUT LA MAMA ! “ si-a pus intrebari. Una dintre ele insa a fost cea mai importanta: “Oare Florin Piersic este iubitul mamei?”. E clar ca trebuie sa vezi partea a doua. Nu doar ca sa afli raspunsul. Trebuie sa te simti la fel de bine ca atunci cand ai vazut “ MA MUT LA MAMA !”. Sa razi continuu, din momentul in care intri in sala de teatru, pana cand se termina spectacolul. Sa simti ca merita fiecare minut pe care l-ai petrecut acolo!

E un serial. Primul serial din teatru. Probabil vei avea senzatia ca ar trebui sa vezi neaparat prima parte, ca sa o intelegi pe a doua. E pacat sa pierzi primul episod, e adevarat, dar sigur ai sa intelegi povestea din episodul doi, numit “MA MUT LA TATA?”. Pentru ca… cineva are grija de asta. Pentru ca fiecare spectator trebuie sa se simta ca si cum ar asista la o scena din propria familie.

Povestea e simpla. O mama, care desi are aproape 60 de ani, se simte inca tanara si ar vrea sa aiba un iubit, fiind singura de multa vreme. Vrea sa traiasca. Cei doi baieti ai ei, desi trecuti de 35 de ani, nu pot sa inteleaga ca mama are o viata si trebuie sa se bucure de ea. Asadar, mai apare un personaj. Iubitul ei! Cine este acest iubit, de ce nu il accepta baietii si cate ii fac ei, pentru a scapa de el… nu iti vom spune acum. Pentru ca NU e o poveste de scris intr-o revista. E una de vazut pe scena… si apoi de scris in mai multe reviste…

O poveste adevarata de viata a fost transformata intr-un spectacol pe care sa nu il uiti usor. Unii zic ca e o poveste trista. Altii spun ca nu au ras atat de tare, de 20 de ani. Ramane sa te convingi singur!
“MA MUT LA… TATA?” e noua intrebare la moda. E o Comedie si ai sa razi cu lacrimi. Ai sa razi printre lacrimi. E spectacolul despre care vorbeste toata lumea. Tu n-ai vrea sa vorbesti?

Distributia: ADRIANA TRANDAFIR; ADRIAN PADURARU; ANDREAS PETRESCU; ANCA DINICU / IOANA ANCEA si GABRIEL FATU.
Regia: GELU COLCEAG.

Pret bilet: 50 Lei.