Evenimente : Spectacole

Magic Show – Specialistul

Magic Show – Specialistul, sambata, 24 septembrie 2016, de la ora 20:00, la Teatrul De Magie.

Teatrul de Magie il prezinta pe magicianul Emil Dragan, intr-un spectacol demonstratie de magie ce va face cunoscut publicului roman stilul magiei numit Close-up Magic. Acest stil al magiei nu a mai fost prezentat niciodata intr-un spectacol complet la masa, datorita tehnicii de prestidigitatie deosebite si abilitatilor greu de dobandit pe care magicianul trebuie sa le detina. Timp de o ora, magicianul va uimi audienta prin trucuri spectaculoase ce se vor realiza direct in mainile spectatorilor sau la doar cativa centimetri distanta de acestia. Ca recuzita, magicianul va folosi cartile de joc, monedele si aparent efecte “improvizate” si alte surprize. Totul se intampla in fata audientei care va fi asezata la masa in jurul magicianului, iar locurile vor fi limitate la 20.

Acest stil al magiei este denumit si “Table Magic”, deoarece spectacolul se va tine intr-un ambient intim, relaxant, in care spectatorii se vor aseza confortabil la masa, unde vor fi rasfatati cu tratatii din partea casei si bineinteles cu un spectacol deosebit de magie, iar imediat dupa – After Show Club Party.

Spectacolul are loc in ”Casa Magicianului”, noua locatie a Teatrului de Magie, un concept unic in Romania, situat pe str. Vasile Lascar, nr. 132, intre Bulevardul Dacia si str. Eminescu.

Detalii si poze: www.casamagicianului.simplesite.com

Dispunerea locurilor se va face in functie de momentul intrarii in spatiul magic.

Pret bilet: 20 lei.