Evenimente : Spectacole

Poveste din Soho

In cadrul Galei absolventilorUNATC 2010

"Poveste din Soho", productia studentilor la masterat din cadrul Universitaţii Naţionale de Arta Teatrala si Cinematografie, prof.univ.dr.George Ivascu, este realizata dupa celebrul musical “Opera de trei parale” de Bertolt Brecht. Povestea ne introduce in lumea hotilor, a fetelor tinere si a femeilor usoare, a borfasilor si politistilor, toti “strigandu-si” si cantand povestea destinului lor.

Poveste din Soho este un spectacol plin de stralucire, de viata, de bucurie si de ritm, o poveste a unor indivizi inca invizibili si a unei generatii inca nebagate in seama.
Regia: George Ivascu
Coregrafia: Roxana Colceag
Reinterpretare orchestrala si compozitie: Mihai Mos
Cu: Adrian Nicolae/Andrei Seusan, Ana Ularu/Nicoleta Hancu, Alexandru Unguru/Ionut Visan, Andreea Barsan/Iulia Samson/Valentina Zaharia, Alexandru Gatstramb/Daniel Haralambie, Alice Salceanu/Letitia Vladescu, Smaranda Caragea /Ioana Ancea, Silvian Valcu, Gabriel Costin, Sergiu Flesner, Felix Dumitrescu, Zory David, Bogdan Iacob, Denisa Nicolae, Raluca Ghervan, Ioana Marcoiu, Sanziana Tarta, Iuliana Calinescu, Luminita Bucur, Alice Nicolae