Evenimente : Spectacole

Flexx Ballet – Unique 3D Dance Show

Flexx Ballet – Unique 3D Dance Show, joi, 6 octombrie 2016, de la ora 20:00, la Sala Palatului.

FLEXX BALLET aduce la Bucureşti showul ELEMENTS

FLEXX BALLET şterge linia de demarcaţie dintre realitate şi fantezie.

Iar cei care deja au asistat la o reprezentaţie, pe o scenă din Moscova, Beijing, Sankt Petersburg ori Paris, spun că spectacolul este de neuitat. Fantastic. Unic. Uluitor.
TU eşti pregătit pentru ELEMENTS?

Viu, pătrunzător şi fascinant, show-ul ELEMENTS este un spectacol ce nu trebuie ratat, în care lumina, mişcarea şi muzica devin un tot indivizibil.

Show-ul ELEMENTS este, din punct de vedere conceptual şi thenologic, o reprezentaţie fără pereche. Fiecare număr este un mini-show, iar toate împreună formează un tot unitar. Efectele luminoase, obţinute cu ajutorul tehnologiei de ultimă oră, completează şi conturează povestea, punctează momentele cheie şi scot în evidenţă abilităţile dansatorilor şi elementele acrobatice de înaltă precizie.

Showul este o combinaţie unică de soluţii muzicale, în care fiecare temă face trecerea către următoarea. Spectacolul include un moment inspirat din istoria Chinei, dar şi o serie de motive binecunoscute, abordate de dansatori din perspective noi.

Diversitatea temelor muzicale permite ca mai multe stiluri de dans să se regăsească în acest show.

Indiferent dacă este vorba de tango, dans modern, clasic sau street dance, spectacolul se naşte din sincronizarea impecabilă şi graţia mişcărilor.

Dincolo de faptul că sunt cei mai buni dintre cei mai buni, dansatorii aduc în prestaţia lor „amprenta” inconfundabilă a şcolii de dans ce i-a format. Ansamblul reuneşte artişti din Rusia, Europa şi Asia. Iar dacă dansatorii ruşi sunt cei care au adus în spectacol eleganţa inconfundabilă a baletului clasic, dansatorii de origine asiatică sunt cei care au îmbogăţit show-ul cu elemente mistice şi misterioase, pe care maeştrii din China le ţin secrete de secole.

Pret bilet :
Categoria VIP – 300 Lei
Categoria 1 – 250 Lei
Categoria 2 – 190 Lei
Categoria 3 – 120 Lei
Categoria 4 – 80 Lei