Evenimente : Party

Dark Valentine’s Party cu finlandezele de la Indica

Party-ul Dark Valentine’s din Silver Church va avea loc sambata, 26 februarie, de la ora 21:00, cand se va sarbatori diferit ziua indragostitilor. Tonul petrecerii va fi dat de finlandezele de la Indica, trupa pop romantic care a cucerit lumea.
Spune altfel “Te iubesc”! Dark Valentine’s Party te provoaca sa faci un pas in fata si sa recunosti ca stii sa iubesti chiar daca rozul nu ti se potriveste.
Dress code: Dark Chic.
Jonsu si Heini au format Indica in 2001. Formatia a fost completa cu Sirkku, Jenny si Laura, cinci bune prietene indragostite de muzica. Doua turnee cu Nightwish, un disc de platina si doua de aur in Finlanda, dar si numeroase single-uri in Top Ten au generat faima mondiala a trupei descoperita de liderul Nightwish, Tuomas Holopainen.
Evenimentul incepe la ora 21:00, iar Indica va urca pe scena la 22:00. Petrecerea continua pana dimineata cu DJ, VJ, voie buna si Carlsberg, cea mai buna bere cu atitudine.
Biletele, in valoare de 30 de lei, sunt disponibile in reteaua magazinelor Diverta si Germanos, a librariilor Carturesti si online, pe shop.artmania.ro, eventim.ro si myticket.ro.
***
Click pentru party-urile din aceasta saptamana.