Evenimente : Filme

Ucigasul Platit / The Mechanic

Thriller-ul Ucigasul Platit / The Mechanic, un film dramatic de actiune in care Jason Statham este un asasin profesionist care este de acord sa ii transmita secretele meseriei fiului unuia dintre cei pe care i-a omorat chiar el. Click pentru Galeria Foto.
Remake al filmului cu acelasi titlu din anul 1972.
Arthur Bishop a lucrat intotdeauna pe cont propriu, cu o meticulozitate, ingeniozitate si eficacitate care l-au facut celebru in bransa criminalilor platiti, studiindu-si cu mare atentie victimele inainte de a perfecta planul de atac si nelasand in urma niciun fel de indicii cu privire la identitatea sa.
Operand intr-o lume in care nu se aplica regulile conventionale ale moralitatti si in care orice greseala il poate costa viata, veteranul accepta cu reticenta sa il ia sub aripa lui ocrotitoare pe tanarul Steve McKenna si sa il antreneze in arta de a ucide pentru bani. Ambitiosul ucenic da dovada de o abilitate si de o cruzime care il vexeaza chiar ss pe mentorul sau, motiv pentru care intre cei doi asasini intervine un conflict.
Oare Arthur Bishop doreste sa il initieze pe Steve McKenna in secretele meseriei pentru a exista cineva care sa ii continue cu succes cariera sau pentru a se recompensa fata de o fosta victima a lui?
***
Click pentru programul filmelor care ruleaza saptamana aceasta.