Evenimente : Filme

Punct Ochit, Punct… Iubit / Wild Target

Filmul Punct Ochit, Punct… Iubit / Wild Target, comedie britanica despre un asasin platit caruia i se aprind calcaiele dupa… cea pe care trebuia s-o omoare.
Bill Nighy este Victor Maynard, un asasin singuratic intre doua varste, care traieste pentru a o multumi pe dificila lui mama, (Eileen Atkins), desi are reputatia ca este de o eficienta letala, ca nimeni altul. Rutina lui profesionala se duce pe apa sambetei cand se trezeste atras fara scapare de o tanara care ar fi trebuit sa fie urmatoarea lui tinta, Rose (Emily Blunt). Asa ca ii cruta viata si se alege si cu un ucenic nedorit, Tony (Rupert Grint), care, ca si Rose, e convins ca Victor este un detectiv privat. Victor ii ia sub protectia sa, de care cei doi tineri au mare nevoie, caci clientul care o voia moarta pe Rose (Rupert Everett) e nemultumit si vrea, totusi, ca jobul incredintat lui Victor sa fie dus la bun sfarsit.

Regia ii apartine lui Jonathan Lynn (“Yes, Minister”/“Yes, Prime Minister”, “The Whole Nine Yards”, “My Cousin Vinny”), dupa un scenariu de Lucinda Coxon (“The Heart of Me”), bazat pe bazat pe comedia clasica in regia lui Pierre Salvadori, “Cible Émouvante”.
***
Click pentru programul filmelor care ruleaza saptamana aceasta.