Evenimente : Filme

O poveste incalcita / Tangled

In filmul de animatie O poveste incalcita / Tangled, o comedie muzicala cu vocea lui Mandy Moore, frumoasa si rebela printesa Rapunzel vrea sa evadeze din turnul unde a fost ferecata timp de multi ani si face o intelegere cu cel mai cautat bandit al regatului. Click pentru Galeria Foto.

Fiind rapita din castelul parintilor ei pe vremea cand era doar o copila, Rapunzel si-a petrecut ultimii 18 ani inchisa intr-un turn inalt, care nu are nici ferestre si nici usi si la care nu se poate ajunge pe nici o scara. Complet izolata de lume, dornica de aventura si simtindu-se singura, Rapunzel reuseste sa il prinda in capcana parului ei lung de peste 20 de metri pe tanarul Flynn Rider, care trecea intamplator pe langa turn.
Plina de imaginatie, incapatanata si voluntara, printesa Rapunzel se foloseste de cositele ei blonde cu putere magica ca de niste tentacule uriase si evadeaza cu ajutorul lui Flynn Rider din turnul in care fusese tinuta captiva.
Pornind intr-o calatorie plina de peripetii, umor si iubire, Rapunzel descopera pentru prima data in viata cum arata lumea reala din exteriorul zidurilor turnului si se straduieste sa evite sa fie prinsa din nou de catre vrajitoarea diabolica ce o urmareste.
Filmul ruleaza si in varianta 3D dublata. Click pentru program.
Filmul ruleaza sin in varianta 3D subtitrata. Click pentru program.
Filmul ruleaza si in varianta 2D dublata. Click pentru program.
***
Click pentru programul filmelor care ruleaza saptamana aceasta.