Evenimente : Filme

Haywire: Cursa pentru supravietuire

Din 3 februarie, MediaPro Distribution aduce pe marile ecrane filmul Haywire: Cursa pentru supravietuire, un action thriller senzational cu Gina Carano, Michael Douglas, Ewan McGregor, Antonio Banderas, Bill Paxton, Channing Tatum si Michael Fassbender in rolurile principale.
Regizorul Steven Soderbergh (Traffic, seria Ocean’s, Contagion), o aduce in prim plan pe Mallory Kane, interpretata de cea mai sexy luptatoare MMA, Gina Carano.
Mallory este un valoros agent secret, la care guvernul american apeleaza de fiecare data cand are de-a face cu o misiune imposibila. Antrenata dupa cele mai inalte standarde, ea este rapida, eficienta si cel mai important, impartiala, o arma perfecta pentru operatiunile periculoase si murdare in care este trimisa.
Dar, in momentul in care Mallory decide sa salveze viata unui jurnalist chinez tinut ostatic, ea devine fara sa stie inamicul numarul unu al guvernului si incepe sa fie vanata de proprii ei colegi. Dupa ce este haituita, batuta crunt si aproape ucisa, agenta incepe sa inteleaga ca singura ei sansa de supravietuire este sa demaste planurile subversive ale guvernului sau, care amenintau de fapt siguranta intregii lumi.