Evenimente : Filme

Eu Sunt Dragostea / Io Sono l’Amore

Drama romantica Eu Sunt Dragostea / Io Sono l’Amore, un film in care imperiul financiar al familiei Recchi se prabuseste sub presiunea pasiunilor si a sentimentului de dragoste neconditionata. Click pentru Galeria Foto.
Edoardo Recchi Sr. si sotia lui Allegra au construit un imperiu financiar, iar patriarhul familiei se pregateste sa isi anunte in mod oficial succesorul. El surprinde pe toata lumea cand decide sa imparta puterea intre fiul Tancredi si nepotul Edo. Cu toate acestea, Edo viseaza sa iti deschida un restaurant alaturi de prietenul sau Antonio, un bucatar talentat.
Inima familiei lui Tancredi este sotia acestuia, Emma (Tilda Swinton), o imigranta din Rusia, care a adoptat cultura din Milano. Mama iubitoare si atenta, Emma este zdruncinata profund atunci cand se indragosteste de Antonio si da frau liber unei aventuri amoroase pasionale care va schimba pentru totdeauna viata familiei sale.
Captiva intr-o inchisoare confortabila, in care nu este loc pentru emotii adevarate si in care primeaza datoria fata de sot si copii, Emma Recchi risca sa isi piarda statutul social si reputatia pentru a evada din monotonia conventionala in care s-a scufundat viata ei de cuplu.
Filmul Eu Sunt Dragostea a fost clasat de catre celebrul regizor Quentin Tarantino pe pozitia a patra in top 2010 al celor mai bune filme ale anulu.
***
Click pentru programul filmelor care ruleaza saptamana aceasta.