Evenimente : Filme

Avocatul din limuzina / The Lincoln Lawyer

Drama Avocatul din limuzina / The Lincoln Lawyer, un film in care Matthew McConaughey este un avocat care isi conduce investigatiile de pe bancheta din spate a limuzinei sale marca Lincoln. Click pentru Galeria Foto.
Mickey Haller (Matthew McConaughey) este un avocat din Los Angeles care si-a petrecut cea mai mare parte a vietii profesionale aparand o gama variata de infractori, pe lista sa de clienti gasindu-se traficanti de stupefiante, hoti, soferi aflati sub influenta bauturilor alcoolice care au provocat accidente, violatori si criminali.
Acest lucru a facut-o pe sotia lui – Maggie McPherson (Marisa Tomei) – sa divorteze, mai ales ca profesia de procuror nu au lasat-o sa accepte lipsa de etica a sotului.
Atunci cand i se propune sa il apere pe tanarul Louis Roulet (Ryan Phillippe), un playboy foarte bogat din Beverly Hills care este acuzat de tentativa de omor asupra unei femei, Mickey Haller se gandeste ca acesta este cazul pe care l-a asteptat toata cariera lui.
Avocatul se trezeste implicat intr-un periculos joc al supravietuirii si trebuie sa manipuleze un sistem legal in care nu mai crede pentru a scapa cu viata.
***
Click pentru programul filmelor din aceasta saptamana.