Evenimente : Filme

Aventurile lui Sammy 2 3D / Sammy’s Adventures 2

Cele mai simpatice si mai curajoase broscuţe ţestoase se intorc pe marile ecrane, de data aceasta in 3D, tehnologie care va face experienţa din adanduri mai fascinanta ca niciodata, atat pentru copii, cat si pentru parinţi!

In Aventurile lui Sammy 2, cele doua broscuţe, Sammy si Ray, ii vor calauzi pe “nou-nascuţii” Ricky si Ella in primul lor drum spre mare. Din senin insa, un braconier ii captureaza si ii trimite in Dubai, pentru a-i folosi la un spectacol acvatic pentru turisti. Acolo il intalnesc pe caluţul de mare Big D, care ii atrage in visul lui de evadare.

Dar Sammy si Ray s-au aliat acum cu Jimbo, un peste gelatinos, Anabel, o caracatiţa fermecatoare, un homar arţagos si o familie intreaga de pinguini, construindu-si cu ei propriile planuri de a scapa de acolo. In decorul fabulos al marilor oceane, o noua serie de intamplari pe muchie de cuţit ii asteapta pe micii aventurieri, in lupta lor pentru libertate.

In regia lui Ben Stassen, filmul Aventurile lui Sammy 2 3D va fi disponibil din 5 octombrie in cinematografe, fiind distribuit in Romania de MediaPro Distribution.