Evenimente : Filme

A naibii dragoste / Crazy, Stupid, Love.

Filmul A naibii dragoste / Crazy, Stupid, Love., o comedie romantica cu tente amare in care ii puteti revedea pe Steve Carell si Julianne Moore, din 16 septembrie in cinematografe.
Viata lui Cal (Steve Carell) pare una perfecta. La 40 de ani, se poate lauda cu o viata de invidiat: are un serviciu bun, o casa superba, copii frumosi si este insurat cu iubita din liceu. Dar lucrurile vor fi date peste cap cand afla ca Emily (Julianne Moore), sotia sa, il insala de ceva timp si vrea sa divorteze.

Vestea il bulverseaza complet, dar chiar daca este in stare de soc, Cal va incerca sa se obisnuiasca cu statutul de burlac. Dar pentru ca nu a mai fost la intalniri de ani de zile, el este depasit de situatie.

Petrecand multe seri intr-un bar, Cal il va cunoaste pe Jacob Palmer (Ryan Gosling), un tip mult mai tanar si cu mai multa priza la femei. Cal va deveni protejatul lui Jacob, care va incerca sa il faca sa o uite pe Emily. Insa inima ii va dicta sa ajunga in acelasi punct de unde a plecat, tot la sotia sa.