Evenimente : Conferinta

Noaptea Cercetătorilor Europeni 2020

Pe tine ce te pasionează? Chimia? Ingineria? Poate chiar astronomia? Ce spui de robotică sau antropologie? Despre nanotehnologie și speologie câte știi? Fă-ți o cafea sau un ceai, intră pe pagina de Facebook Noaptea Cercetătorilor Europeni și descoperă cât de interesantă poate fi munca de cercetare!

Până acum, Noaptea Cercetătorilor Europeni ți-a îndrumat pașii către locurile în care știința și cercetarea erau la ele acasă, fie că vorbim de școli, licee, universități, muzee, institute de cercetare sau campusuri. Acolo ai cunoscut cei mai prietenoși cercetători, ai ascultat prezentările celor mai inovative proiecte, ai efectuat cele mai trăsnite experimente, ai participat la ateliere de lucru, concursurile și surprizele s-au ținut lanț și ai trăit experiențe de neuitat.

Anul acesta, pentru că vrem ca tu să fii în siguranță, facem schimb de roluri, lăsându-te să fii o gazdă bună și să ne primești la tine acasă. Participă în 27 noiembrie 2020 la ediția online a Nopții Cercetătorilor Europeni, pe pagina oficială de Facebook a evenimentului și descoperă lucruri și idei ce îți vor stârni curiozitatea și-ți vor crește dorința de cunoaștere! Suntem siguri că locul în care te simți cel mai confortabil va fi locul de unde vei putea urmări, cu atenție sporită, atelierele pe care cercetătorii le-au pregătit cu mare drag. Dacă ai întrebări, curiozități, idei, sugestii pentru expozanți, DOAR în 27 noiembrie poți lăsa comentarii la atelierele respective, iar cercetătorii vor fi online și vor răspunde tuturor provocărilor. Nici organizatorii nu au stat degeaba, ci ți-au pregătit multe surprize și concursuri.

Orașe participante:
BUCUREȘTI – ALBA IULIA – ARAD – BACĂU – BÂRLAD – BRAȘOV – BUZĂU – CÂMPIA TURZII – CONSTANȚA – DEVA – GALAȚI – HUNEDOARA – NEGREȘTI-OAȘ – ORADEA – PLOIEȘTI – SUCEAVA – TIMIȘOARA – ZALĂU

Află mai multe detalii și programul complet: http://noapteacercetatorilor.eu