Evenimente : Concursuri

Karpatia Horse Show 2018

Cea de-a cincea ediţie a evenimentului ecvestru internaţional Karpatia Horse Show. va avea loc între 28-30 septembrie 2018 pe Domeniul Cantacuzino, situat în Valea Prahovei, la doar o ora de București și Brașov, în localitatea Florești.

Ca noutate, în acest an spectatorii vor putea urmări competiții și show-uri ecvestre, nu numai pe terenul principal de concurs, ci și pe o a două arenă, pregătită special de organizatori pentru un plus de spectacol. În completarea competițiilor ecvestre internaționale, ce vor conține probe de dresaj, sărituri peste obstacole fixe și naturale, precum și concursul de atelaje cu doi cai, spectatorii vor putea urmări și un elegant spectacol de dresaj natural, demonstrații trepidante cu atelaje cu patru cai, dar și reprezentații destinate iubitorilor de animale în extenso, jocuri și concursuri accesibile categoriei „Junior“.

 

De asemenea, evenimentul propune o serie de activități de agrement cu cai și ponei, atelierele creative, plimbări pe domeniu, activități de tip aventură, precum și accesul într-o zonă comercială variată.

Biletele și abonamentele achiziționate în avans de pe site-ul bilete.ro:

https://www.bilete.ro/karpatia-horse-show/karpatia-horse-show-28-sep-2018

Mai multe pe http://www.karpatiahorse.ro sau

Facebook: https://www.facebook.com/karpatiahorse

Instagram: https://www.instagram.com/karpatiahorseshow

 

KHS-2018-Banner-768x366_2KHS-2018-Banner-768x366_3