Evenimente : Concerte

Vița de Vie și Domino

Backyard Acoustic Season continuă cu Vița de Vie și Domino, joi, 4 august 2016, de la ora 19:00, la Casa Universitarilor.

Seria de concerte Backyard Acoustic Season continuă cu Vița de Vie și Domino pe 4 august în grădina Casei Universitarilor București Joi, 4 august, în grădina Casei Universitarilor din București (str. Dionisie Lupu, nr. 46) seria de concerte Backyard Acoustic Season continuă cu Vița de Vie și Domino! Biletele s-au pus în vânzare în rețeaua www.iabilet.ro și costă 30 de lei în perioada de presale (primele 200 de bilete, până pe 21 iulie).

Haideți așadar joi, 4 august, de la ora 19:00 pentru al cincilea episod din seria Backyard Acoustic Weekend în grădina Casei Universitarilor (str. Dionisie Lupu nr. 46, București). Vă veți întâlni live cu Vița de Vie și Domino iar biletele sunt în vânzare în rețeaua www.iabilet.ro la prețul de 30 de lei (presale până pe 21 iulie pentru primele 200 de bilete). Ulterior, prețul biletelor va urca la 40 de lei.

Backyard Acoustic Weekend este o serie de concerte organizate pe parcursul verii de Overground Music și Liga Media Grup în grădina Casei Universitarilor din București. Următoarele concerte din serie sunt:
– 18 august: Robin and the Backstabbers, Melting Dice
– 1 septembrie: Luna Amară, Cuibul
– 15 septembrie: Travka, Lucia