Evenimente : Concerte

T-Rex – Classic Rock Legend

T-Rex – Classic Rock Legend, vineri, 28 octombrie 2016, de la ora 22:30, la Hard Rock Cafe.

T-Rex, inventatorii glam-rockului, concertează la Hard Rock Cafe.

Pe 28 octombrie, de la orele 22:30, celebra formație britanică de muzică rock T-Rex va concerta din nou pe scena Hard Rock Cafe.

T-Rex este una dintre cele mai influente formații din muzica rock, întemeietoare a curentului glam-rock. Piesele formației au fost preluat în repertoriu de alți mari artiști ai scenei rock care s-au declarat influențați de muzica britanicilor. Conduși de celebrul chitarist Marc Bolan, T-Rex au lansat piese de aur din galeria muzicii rock: „Children of the Revolution”, „20th Century Boy”, „Ride a White Swan”, „Truck on Tyke” sau „New York City”, pentru a numi doar câteva dintre piesele care au devenit cunoscute în întreaga lume. Paul Fenton (baterie) și Graham Oliver (chitară), alături de alți muzicieni talentați duc mai departe muzica formației, cucerind mulțimi de fani de pe toate continentele și înfluențând muzica unor artiști ca: Motley Crue, Cinderella, Guns NRoses.

Membrii formației sunt nerăbdători să ajungă din nou la București pentru reîntâlnirea cu publicul român și promit un concert excepțional, cel puțin la fel de frumos ca cel din 2013.

Pentru acest eveniment sunt disponibile următoarele categorii de bilete:

Categoria a II-a 60 lei – loc în fața scenei în picioare;

Categoria a I-a 90 lei – loc la masă;

Meet and greet – 250 lei – întâlnire cu membrii formației, poză și afișul concertului semnat.

Biletele sunt disponibile în rețelele www.eventim.ro și www.iabilet.ro și la Hard Rock Cafe.

Organizator: Kompas Events.