Evenimente : Concerte

Stabil Elite

Stabil Elite live, duminica, 2 octombrie 2016, de la ora 20:00, in Club Control.

Hai pe 2 octombrie în Club Control să petrecem cu ocazia aniversării de 5 ani FOKUS pe GERMANĂ.
http://bit.ly/cineestegoethe
Pe 1 octombrie 2016 te așteptăm și la Goethe-Institut București să participi la diferite activități legate de limba și cultura germană. Pentru implicarea ta, te răsplătim cu o excursie la Berlin!

Intră pe www.goethe.de/fokuspegermana, completează quiz-ul și poți câștiga o excursie la Berlin!
http://bit.ly/cineestegoethe

Câștigătorul va fi anunțat în cadrul concertului Stabil Elite din Club Control!

Intrarea liberă.

STABIL ELITE:
În ultimii ani, Lucas Croon, Nikolai Szymanski și Martin Sonnensberger și-au creat propriul univers prin linii de bas puternice, ritmuri dansabile și chitare electrice glam. Folosind versuri repetitive cu semnificații duble, sintetizator analog și computere, STABIL ELITE reînvie Krautrock-ul și momentele avantgardiste ale Noului Val German.

Imaginați-vă orașul Düsseldorf pe Rin, care a devenit o operă de artă în sine, și istoria sa de muzică electronică, care a influențat semnificativ multe stiluri, de la hip-hop la techno. STABIL ELITE nu a putut ignora vibrația orașului natal, dar, în același timp, membrii ei au reușit să o ducă la un alt nivel. Lucas Croon, Martin Sonnensberger și Nikolai Szymanski au fost seduși de muzica creată în afara orașului și care nu poate fi auzită în vreun alt club din Düsseldorf. La “Salon des Amateurs” granițele dintre muzica serioasă și muzica comercială sunt neclare. Poți să dansezi pe orice, indiferent dacă este vorba de Stockhausen, Sun Ra, disco, techno, afro, funk sau house. Membrii trupei au format STABIL ELITE atunci când dorința lor pentru un pop hibrid, încă neexperimentat, a devenit prea puternică și trebuia să devină realitate.

Încă de la început, abordarea lor muzicală a fost fără limite. Momentan basul, chitara, sintetizatorul analog și tobele se armonizează organic cu instrumente mai puțin explorate, ca de exemplu lemnul, metalul, xilofonul și sitarul.