Evenimente : Concerte

Spiritual Front

Concert Spiritual Front, sambata, 20 mai 2017, de la ora 20:00, la Club Control.

Final Step Productions va invita la un eveniment cu o trupa cu totul aparte in peisajul european. Pe data de 20 mai ne reintalnim in Club Control cu SPIRITUAL FRONT, dupa prestatia exceptionala de anul trecut cand au participat la Dark Bombastic Evening in cetatea Alba Iulia. Acestora li se va mai alatura o trupa in deschidere ce va fi anuntata ulterior.

SPIRITUAL FRONT este o trupa de neofolk din Roma. Membrii descriu muzica lor ca „nihilist suicide pop”, cu toate ca elementele de neoclasic si rock, folk melancolic, precum si tango sunt predominante, impreuna cu un sentiment experimental recurent. De la inceputuri, sunetul s-a transormat si a crescut, ajungand sa fie comparat cu Nick Cave, Swans, și Scott Walker.

Trupa a aparut in 1999 ca un proiect condus de Simone „Hellvis” Salvatori, un chitarist si vocalist din Italia.

Piesa „The Gift of Life” a aparut pe soundtrack-ul filmului Saw II, iar „Jesus died in Las Vegas” a fost folosita in serialul „Las Vegas”

SPIRITUAL FRONT – Suicidal Pop (Neofolk) – ITALIA.

BILETE: 20 de lei – presale in reteaua iabilet.ro; 30 de lei – la intrare, in ziua concertului.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele  IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman  si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.