Evenimente : Concerte

Sonic Fields pres.

Sonic Fields pres. The Official Launch Party with GUY J, sambata, 3 decembrie 2016, de la ora 22:00, la Arenele Romane.

SONIC FIELDS se lanseaza in stil mare alaturi de ownerul LOST & FOUND
GUY – J la Arene Romane

Cel mai nou brand romanesc de evenimente de muzica electronica, SONIC FIELDS, isi face debutul pe 3/12/2016 la Arenele Romane, intr-o formula speciala, alaturi de unul dintre cei mai indragiti dj din lume, GUY J. SONIC FIELDS isi propune sa aduca in atentia publicului din Romania, artisti si genuri muzicale ( deep – techno – progressive ) care fac furori peste tot in lume.

SONIC FIELDS pres. The Official Launch Party w/ GUY J

Cu o cultura muzicala de exceptie, GUY J a asimilat o experienta vasta in cariera sa, iar discografia sa vorbeste de la sine; GUY J este un artist complet al carui stil trece de la trance, prin techno si pana la progressive, stilul sau devenind un brand de productie ( GUY J ). GUY J si-a gasit locul la Bedrock, casa de discuri a lui John Digweed, inca din 2007. A lansat 3 albume la Bedrock, o multime de single-uri si, cel mai important, un label pe care il gestioneaza de unul singur sub pretentiosii ochi ai lui John Digweed: Lost & Found.

GUY J, prin prestatiile sale Live dar si a mixurilor sale de studio extraordinare, a castigat aprecierea fanilor intr-un timp record; Seturile sale hipnotice contin track-uri care poarta „amprenta” GUY J, datorita „skill”urilor artistului in soft-ul de productie Cubase.

GUY J a fost prezent pe scenele celor mai mari festivaluri si cluburi de muzica electronica din intreaga lume care nu mai au nevoie de nicio prezentare : Ultra Music Festival, South West 4, Space Ibiza, Untold Festival si multe altele.

Evenimentul va avea loc in Cort Incalzit, la Arenele Romane pe 3 decembrie.